De eerste keer slagen voor je theorie-examen

 

Hoe u de theorie de eerste keer kunt halen. Dit is het doel van elke kandidaat die deze test aflegt. Niemand wil zijn theorie-test herhalen en al het werk opnieuw doorlopen. Sinds de introductie van de theorie-test hebben veel kandidaten het gevoel dat ze niet in staat zijn om eerder hun licentie te behalen. De DVSA heeft onlangs de theorie-testkosten verlaagd. Op 1 oktober 2015 zijn de kosten gedaald van £ 25 naar £ 21. Herhaalde tests kunnen binnenkort beginnen op te lopen. Door enkele eenvoudige richtlijnen te volgen, kan de eerste keer slagen voor je theorie-examen worden behaald. Hier bij Nolan School of Motoring zullen we je door het proces begeleiden.

Gebruik het juiste materiaal

Als u het snelwegcodeboek gebruikt, is overweldigd worden door informatie een probleem. Je voortgang bijhouden is moeilijk. Je zult waarschijnlijk de interesse in het materiaal dat je bestudeert beginnen te verliezen. Daarom wordt het gebruik van een app aanbevolen. Apps voor de theorie-test kunnen uw voortgang volgen en de informatie wordt opgesplitst om ze gemakkelijk te kunnen lezen. Ik merk dat al mijn klanten die Apps gebruiken voor de theorie-test, de hoogste slagingspercentage voor de eerste keer hebben. Vind de apps met de beste recensies.

 

Hoe te studeren

Er zijn meer dan 1300 vragen in de auto theorie les-testbank. Veel kandidaten zullen ongeveer de helft van deze onderzoeken en vervolgens met hun mock-tests beginnen. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden om te falen. De beste aanpak is om alle vragen te behandelen voordat u met proefproeven begint. Te ambitieus zijn in je studie kan tot slechte resultaten leiden. Iedereen heeft zijn grenzen aan wat ze zich kunnen herinneren. Bestudeer alleen wat je kunt behouden. Als je voelt dat concentraties dalen, loop dan weg. Stel realistische doelen zoals 50 tot 100 vragen per dag. Op deze manier is je studie effectiever. Je kunt online gaan max snelheid met aanhanger te bekijken.

 

Controleer uw resultaten

Wanneer u de mock-tests start, controleer dan de analyses na elke test. Als de app die u gebruikt van goede kwaliteit is, zou de nep-testfeedback staafdiagrammen van verschillende categorieën moeten genereren. Meestal is een score van 85% of hoger in een categorie een goede indicatie dat je kennis van dit onderwerp van een hoog niveau is. Alle categorieën van minder dan 85% hebben meer aandacht nodig. Door dit systeem te gebruiken, worden alle vragen effectiever. Informatie blijft behouden, dus een grotere kans dat je de theorie de eerste keer haalt, is groter.